Videot

iColor® 700/900 sarja

iColor® 700 digitaalinen etikettitulostin sopii lyhyen toimitusajan markkinoille. Markkinoiden pienimmällä jalanjäljellä ylpeilevä kompakti digitaalitulostin sallii käyttäjän tekemät muutokset juuri ennen tulostusta. iColor® 900 tuotannon digitaalinen etikettitulostin on ratkaisu, joka tarjoaa korkearesoluutioista grafiikkaa, valokuvia ja viivakoodeja useille muoto- ja tangentiaalisesti leikatuille ja jatkuvan rullan alustoille kaikkien markkinoiden ja alojen käyttöön jopa 32,7cm:n levyisillä rullilla.

iColor® matriisinpoistaja/leikkuri

iColor® matriisinpoistaja/leikkuri voi avata, poistaa etikettimatriisin muotoleikatulta etikettirullalta, leikata yhden tai useamman leikkausterän ansiosta, ja kelata takaisin 3 tuumaiselle moottoroidulle pituusleikkurille. Etikettimatriisi on liikaa materiaalia muotoleikattujen etikettien ympärillä, jossa muste tai väri voi asettua tulostusprosessin jälkeen. Konetta voidaan käyttää myös vain etikettimetriisin poistamiseen tai katkaisujärjestelmänä. Matriisin poisto ja pituusleikkaus suoritetaan samanaikaisesti. Se on suunniteltu erityisesti muotoleikattujen etikettirullien käsittelyyn ja kaikkiin leikkaustarpeisiin.

iColor® LF700 -viimeistelijä

iColor ® LF700 -viimeistelijä on kehitetty tuottamaan parasta suorituskykyä ja arvoa. Se tarjoaa markkinoiden parhaan INTEGROIDUN viimeistelyratkaisun, johon kuuluvat laminointi, muotoleikkaus, jätematriisin poisto, pituusleikkaus ja lopullinen pituusleikkaus, kaikki yhdessä ja samassa paketissa. Lastaus ja purku ovat helppoja käyttäjäystävällisellä laitteella.

iColor® UV digitaalinen pinnoitusjärjestelmä

iColor digitaalinen UV -pinnoitusjärjestelmä on moderni UV- ja vesipinnoituslaite, joka pystyy levittämään pinnoitteen digitaalisille etiketeille tai leikkaamaan jopa 10 tuumaa leveitä arkkeja lähes mihin tahansa pituuteen. Oli kyse sitten digitaalisesta tai offset-tulostuksesta, jokainen työ on visuaalisesti houkutteleva, kestävä, suojattu ja hankausta kestävästi viimeistelty, kuten asiakkaasi odottavat! Valinnainen syöttölaite ja pituusleikkurit tekevät siitä täydellisen ratkaisun!