Tulosta valkoisella ja hohtavalla!

iColor® 700- ja 900 digitaalisilla etikettitulostimilla voidaan tulostaa tummalle, mustalle tai kirkkaalle materiaalille valkoisella ja täysillä väreillä. Sopii erinomaisesti olut-, viini-, kosmetiikka- ja lääke-etiketteihin. Tulosta turvaetikettejä varten loistavaa valkoista valkoiselle materiaalille, jolloin tulostus on näkyvillä ainoastaan mustan valon avulla.

Miksi onnistut iColorilla?

Kaikissa koneissamme käytettävä alhaisen lämpötilan LED-tekniikka mahdollistaa eloisammat värit ja kattavimman tulostusmateriaalivalikoiman (muovi, metallifolio, puuvaneri, riippuetiketit, matta, puolikiiltävä, kiiltävä, kirkas, tumma jne.). iColor 700:lla ja 900:lla voidaan tulostaa suoraan muotoon leikatuille ja tangentiaalisesti leikatuille etiketeille. Patentoitu automaattirekisteröintijärjestelmämme pitää etiketit suorassa alusta loppuun. Niissä on myös patentoitu syöttöjärjestelmä, jossa etikettirullaa säilytetään alapuolella ja poissa elementtien ulottuvilta. Tämä säästää arvokasta työtilaa. Lisäksi valinnainen muuttuvan datan ohjelmistopakettimme mahdollistaa yksilöllisten sarjanumeroiden, eräkoodien, viivakoodien ym. tulostamisen samassa ajossa.

UniNet on maailmanlaajuinen laitteistovalmistaja ja ratkaisujen tarjoaja, jolla on yli 25 vuoden kokemus tulostusteollisuudesta. Se on lasertulostimien, kopiokoneiden ja monitoimitulostimien johtava valmistaja. Kaikissa maanosissa olevilla myynti-, palvelu- ja jakeluverkoillaan UniNet on ansainnut maailmanlaajuisen maineen laadukkaista tuotteistaan ja erinomaisesta asiakaspalvelusta.

Erikoisvärit esite

Yhteydenotto

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viesti