iColor® 900 yleiskatsaus

Useita etikettejä. Monta käyttötarkoitusta. Yksi ratkaisu.

Enemmän, nopeammin – ainutlaatuinen digitaalinen etikettitulostin lyhyen ja keskipitkän tuotannon käyttöön!

Markkinoilta on vaikeaa löytää tuotetta, jossa ei olisi etikettiä. iColor® 900 on tuotannon digitaalinen etikettitulostinratkaisu, joka tarjoaa korkearesoluutioista grafiikkaa, valokuvia ja viivakoodeja muotoleikatuilla, tangentiaalisesti leikatuilla ja jatkuvan rullan alustoilla kaikille markkinoille ja aloille. Voit tulostaa jopa 2000 värietikettiä muutamassa minuutissa, ja ne ovat valmiina kiinnittämistä tai asiakkaalle lähettämistä varten samana päivänä. Laitoksen omaan tulostamiseen tai tuotantoympäristöihin sopiva iColor® 900 digitaalinen etikettitulostin tekee kaikesta etiketin tulostuksesta helppoa.

Tarrat jo samana päivänä

Voit lähettää asiakkaan tulostustyön tai tuotteen samana päivänä. iColor® 900 mahdollistaa tämän innovatiivisilla ominaisuuksillaan, kuten nopean vaihtotekniikan liitettynä hallinnan työnkulkuohjelmistoon, joka mahdollistaa työn aloittamisen minuuteissa. Aloita työpyynnöt valitsemalla perinteisistä tai muotoleikatuista alustoista UniNetin sertifioidusta mediakirjastosta. Nyt voit tulostaa 9.14 m/min nopeudella ja jopa 32 cm leveänä! iColor® 900:ssa on 305 mm:n O.D. pituusleikkuri, jota voidaan säätää sopimaan jatkuvaan alustansyöttöön etikettejä leikattaessa, joka valmistaa rullat viimeistelijää tai kiinnittäjää varten.

Digitaalisuus ei voisi olla tämän helpompaa. Etiketti- ja pakkausteollisuuden dynamiikka kehittyy, ja Uninet muuttaa pelin sääntöjä iColor® 900:n digitaalisella etikettitulostimellaan. Asiakkaan vaatimuksia ovat nopeus ja suurempi etiketti-, merkki- ja pakkausvalikoima. Näin ollen tuotantolaitosten ja brändien omistajien täytyy kyetä vastaamaan markkinoiden muutoksiin nopeammin. Sisällyttämällä digitaalisen tulostustekniikan olemassa olevaan työnkulkuun, itsenäiset merkkien omistajat ja tulostusten tarjoajat voivat hyöytyvät siitä, että he pääsevät digitaalisille etiketti – ja pakkausmarkkinoille pienillä pääomainvestoinneilla.

Etikettejä voidaan käyttää rajattomasti – vain mielikuvitus on rajana. Etikettien, pakkausten ja tuotteiden välinen raja hälvenee, ja kun tuotteesi kilpailee satojen tuotteiden kanssa asiakkaan huomiosta, visuaalinen viehätys on ratkaisevaa muista erottumiseksi. iColor® 900:ssa käytettävien tulostuspohjien kattava valikoima mahdollistaa monipuolisemman tuotevalikoiman ja erottaa tuotteen kilpailijoista. iColor® 900 digitaalista pöytämallin etikettitulostinta käyttämällä autat pakkaustasi ja merkkiäsi erottumaan muista, ja saat samalla sen ansaitseman kilpailuedun.